ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΑΜΑΛΙΑ

 


Αγαπητοί συμπολίτες,

Κάθε μέρα που πέρασε για εμάς τους πολίτες ήταν μια ποινή που εκτίσαμε. Βιώνουμε την αγωνία του σήμερα και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο.

Οι διαπλεκόμενοι της πολιτικής, υποχείρια των αφεντικών τους, μαριονέτες μιας κακόγουστης φαρσοκωμωδίας, χρόνια τώρα μας εγκλώβισαν σε μια εικονική πραγματικότητα, σε ένα παιχνίδι της ζωής πλαστό και στημένο.

Μας εξαπάτησαν προεκλογικά με ψεύτικες υποσχέσεις και υπέκλεψαν την ψήφο μας. Ως απόλυτοι άρχοντες, ως δυνάστες, ως ιδιοκτήτες του κράτους, λεηλάτησαν τη χώρα μας.

Εγκατέλειψαν όλα τα προσχήματα περί δημοκρατίας και με διατάγματα μας εξαθλίωσαν. Οι υποτακτικές κυβερνήσεις των τοκογλύφων, δημιούργησαν την ανθρώπινη αιμορραγία της χώρας μας και εξανάγκασαν χιλιάδες επιστήμονες, φίλους συγγενείς, αδέρφια και τα παιδιά μας να ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΥΝ και να εγκαταλείψουν την ΕΛΛΑΔΑ.

Αποδεδειγμένα έχουν παραβιαστεί άρθρα του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και σχεδόν όλα τα άρθρα της ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. Για όλα αυτά θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Την ημέρα των εκλογών με την ψήφο μας θα ελευθερώσουμε τη χώρα μας από τα μνημονιακά δεσμά και θα πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.